Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή προς τους Υποψήφιους Δημάρχους


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗΣ    ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΥ
« Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »
Κυθηρίων 71 Άλιμος 174 56
 

                                                            Άλιμος, 28 Φεβρουαρίου 2014


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 Κύριοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι,

 Με την παρούσα επιστολή και μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, όπου μας τιμήσατε με την παρουσία σας, θα θέλαμε να κοινοποιήσουμε και γραπτώς τις θέσεις μας αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην περιοχή μας.

Αναλυτικότερα:

·         Τοποθέτηση δύο αναβαθμών επί της Λ.Κυθηρίων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που υπάρχουν στην εγκεκριμένη από το Δημοτικό Συμβούλιο κυκλοφοριακή μελέτη. Οι αναβαθμοί θα πρέπει να τοποθετηθούν στο ύψος του Πνευμ. Κέντρου ερχόμενοι από την Λ. Αλίμου και πριν τη διασταύρωση με την οδό Μυρτιδιωτίσσης ερχόμενοι από την Λ.Ιωνίας. Σκοπός μας είναι να μειωθεί δραστικά η ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων, να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα και να διευκολυνθεί η ασφαλής διέλευση των κατοίκων της περιοχής επί της Λ.Κυθηρίων.

 
·         Σωστή σήμανση για τη ασφαλή διέλευση των πεζών, τη μείωση της ταχύτητας των διερχόμενων οχημάτων και την έγκαιρη προειδοποίηση για την ύπαρξη των ανωτέρω αναβαθμών. Επίσης, κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία διαγράμμισης επί της Λ.Κυθηρίων, για την αποφυγή παραβάσεων, προσπεράσεων κλπ., καθώς και η επανατοποθέτηση και τακτή συντήρηση των ήδη υφιστάμενων κολονακίων. Αναγκαία κρίνεται η παρέμβαση και η υπόδειξη συστάσεων της Δημοτικής Αρχής προς τους δημότες που παρανομούν καταστρέφοντας και αφαιρώντας τα κολονάκια.

 
·         Συνεχής πίεση προς τον ΟΑΣΑ για την προβληματική σύνδεση μας με το ΜΕΤΡΟ και αίτημα για ευέλικτη συχνή κυκλική τοπική συγκοινωνία, η οποία θα εξυπηρετεί πραγματικά τους δημότες μας. Δυστυχώς, η έλλειψη δημοτικού σχολείου και γυμνασίου για τα παιδιά μας, ο αριθμός των οποίων έχει σημειώσει αλματώδη άνοδο, κάνει επιβεβλημένη την ύπαρξη Mini-bus, που θα εξυπηρετεί τους μαθητές τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες, που φοιτούν στα σχολεία της Υψηλάντου και της Βενιζέλου.

 
·         Συχνή συντήρηση και φροντίδα της μοναδικής παιδικής χαράς της περιοχής που βρίσκεται στο λόφο Κυθηρίων, ούτως ώστε να μη καθίσταται επικίνδυνη για τα παιδιά που την χρησιμοποιούν.

 
·         Βεβαίως, θα αναφερθούμε και σε καθήκοντα και υποχρεώσεις της Δημοτικής Αρχής, που θα έπρεπε να είναι εκ των ων ουκ άνευ, όπως η καθαριότητα, η αποψίλωση των ανοικοδόμητων οικοπέδων, το κλάδεμα και το ράντισμα των δένδρων, και ως γνώστον ο προβληματικός δημοτικός φωτισμός όπου με την πρώτη ψιχάλα η περιοχή μας βυθίζεται στο σκοτάδι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


 

                          Η   Πρόεδρος                                                     Η Γεν. Γραμματέας 

 

       Παπαναστασίου – Καρύδη Αλεξάνδρα                              Βαρυπάτη Αλεξάνδρα

 

 

 

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών 2014


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗΣ    ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΥ

« Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »

Κυθηρίων 71 Άλιμος 174 56


Αρ. Πρωτοκ. 3                                       

                                                                                          Άλιμος,  5 Φεβρουαρίου 2014



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 
                                          ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ 

Σας  κάνουμε γνωστό ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας,  που προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 2ης Φεβρουαρίου 2014, συγκροτήθηκε  σε σώμα όπως παρακάτω :




ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ -  ΚΑΡΥΔΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ      


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΤΣΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


ΓΕΝΙΚH ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΡΥΠΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ


ΑΝΑΠΛΗΡ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜ.

ΧΑΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ


ΤΑΜΙΑΣ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ


ΜΕΛΟΣ

ΒΑΡΔΑ ΑΝΘΗ


ΜΕΛΟΣ                                           
ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΗ

ΧΛΕΝΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΣΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



                                          Για το Διοικητικό Συμβούλιο



                Η   Πρόεδρος                                               Η Γεν. Γραμματέας 



Παπαναστασίου - Καρύδη Αλεξάνδρα                    Βαρυπάτη    Αλεξάνδρα