Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΛΙΜΟΥ

« Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ »

Κυθηρίων 71 Άλιμος 174 56

Αρ. Πρωτοκ. 2 Άλιμος, 5 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Καταστατικού, προσκαλούνται τα μέλη του Πολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων Αλίμου «Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ» σε τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου (είσοδος έναντι Ιερού Ναού Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου, οδός Κυθηρίων 71 και Δήμητρος) την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10.30 π.μ. σε περίπτωση όμως που δεν θα πραγματοποιηθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει χωρίς νέα πρόσκληση, την επόμενη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι :

1) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του Δ.Σ.

2) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής – Απαλλαγή Δ.Σ.

3) Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2011.

4) Συζήτηση για διάφορα θέματα που αφορούν στην περιοχή μας.

Παρακαλούνται θερμά, όλα τα μέλη, να προσέλθουν οπωσδήποτε στη Γενική Συνέλευση την 30-1-2011, για να πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη απαρτία κατά την πρώτη Κυριακή, που θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Τα θέματα που απασχολούν την περιοχή είναι πολλά και σοβαρά. Ας μην αφήνουμε τους άλλους να επιλύουν τις δικές μας υποθέσεις.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει συνεστίαση στο μεζεδοπωλείο «ΚΥΘΗΡΑ» (Πεντέλης & Υμηττού, Π. Φάληρο). Παρακαλούμε για την κράτηση των θέσεών σας να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στέλνει στα μέλη και στους φίλους του τις θερμότερες ευχές του για ένα ευτυχισμένο νέο έτος .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο .

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

ΒΑΡΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΥΠΑΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ